Yhteystiedot

Olen sisustusarkkitehti ja muotoilija AMK. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2017 ja ennen yrittäjäksi ryhtymistäni työskentelin uusien kotien suunnittelijana noin kolme vuotta. Koteja suunnittelen yhä sekä uudiskohteita että remonttikohteita. Teen suunnittelua myös julkisiin tiloihin ja loma-asuntoihin. Innostun erityisesti tilojen toiminnallisuuden ratkaisemisesta, johon kuuluu itsestäänselvästi myös kiinteän kalustuksen suunnittelu. Teen projekteja tila- , sisustus- ja kalustesuunnittelun parissa Kouvolassa sekä lähipaikkakunnilla Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Kotka, Hamina ja Porvoo sekä pääkaupunkiseutu.

Tilan suunnittelu on ongelmanratkaisua, palapelin kokoamista ja heikkojen signaalien aistimista. Tilan käyttäjät, rakennus, käyttötarkoitus ja tunnelma on saatava sopimaan samaan kuvioon. Haluan suunnitella tiloja, yksityisiä ja julkisia, joissa viihdytään nyt ja tulevina vuosina.

Jokainen suunniteltava kohde on uniikki, otathan siis yhteyttä joko sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella. Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 045 137 9789 tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen marjo.kivilompolo@tilatuumaus.fi.

Suunnitteluterveisin: Marjo Kivilompolo, sisustusarkkitehti (SIO)


 

OTA YHTEYTTÄ