Hinnasto

56 € (alv. 0%) on suunnittelun tuntihinta. Tavallisesti projektit tehdään kuitenkin tarjousten perusteella, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero.

ALLA ON KERROTTU TARKEMMIN SUUNNITTELUN OSA-ALUEISTA, JOITA PYSTYN TARJOAMAAN

TUUMAUSTUOKIO eli sisustuskonsultointi

Olohuoneen kalustaminen voi tuntua haastavalta tai pintoja halutaan päivittää. Eteinen tuntuu olevan jatkuvasti kaaoksessa, kun tavaroille ei löydy paikkoja. Lapsen kasvaessa vauvan huoneesta halutaan toimiva leikkihuone tai pikkukoululaisen huone. Tuumaustuokion aikana etsitään ratkaisu ajankohtaiseen ongelmaan. Tuokio kestää 1-3 tuntia.

Tuumaustuokion hinta on 60 euroa/tunti (alv. 0%), matkat Kouvolan sisällä kuuluvat kokonaispakettiin.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnitteluun voi kuulua pintamateriaalien, värimaailman, kalustuksen ja tekstiilien suunnittelua. Tavoitteena on saada aikaan tiloja, jotka ovat käyttäjilleen toimivia ja viihtyisiä ympäristöjä. Sisustussuunnitteluun voi liittyä myös valaistussuunnittelu ja kokonaisuuteen sopivien valaisimien valinta.

TILASUUNNITTELU

Tilasuunnittelu toimii sisustussuunnittelun perustana. Tilasuunnitelmassa mietitään tilan käyttötarkoitusta ja etsitään paikat tärkeimmille kiinto- ja irtokalusteille, sekä kulkureiteille. Tilasuunnitelma voi kattaa koko asunnon pohjan uudelleenjärjestelyn tai yksittäisen tilan (esimerkiksi eteinen, kylpyhuone tai keittiö) suunnittelun toimivammaksi. Kokonaisvaltainen tilasuunnitelma voi olla ajankohtainen, kun on aika remontoida, muuttaa uuteen kotiin, tarve saada lisätilaa tai hyödyntää tyhjäksi jääneet huoneet.

KALUSTESUUNNITTELU

Kalustesuunnittelussa pyritään ottamaan hukkaneliöt säilytyskäyttöön. Tilaan mittatarkasti suunnitellut ja piirretyt kalusteet jatkavat sisustuksen yhtenäistä linjaa ja säilytys on kiinteä osa tila- ja sisustussuunnitelmaa. Mittakuvien avulla kalusteista on helppo pyytää tarjouksia kalustepuusepiltä tai kiintokalustetoimittajilta.

Irtokalusteita tarvitsee toisinaan myös teettää ja se tarkoittaa mittatarkkaa suunnittelua. Työhuoneessa tarvitaan iso pöytä tietylle seinälle, jollaista ei valmiina löydy. Iso olohuone kaipaa isoa tv-tasoa tai kapea eteinen kätevää hyllyä kengille. Tällaisilla mittojen mukaan teetetyillä kalusteilla tilat saadaan toimiviksi.

JULKISET TILAT

Tila- ja sisustussuunnittelulla voidaan tuoda esille yrityksen brändiä ja vahvistaa asiakkaiden positiivista mielikuvaa kyseisestä yrityksestä.

Ravintolat, kahvilat, kaupat ja myymälät saavat onnistuneesta tilasuunnittelusta tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä. Viihtyisät toimitilat ja toimistot auttavat työntekijöitä keskittymään työhönsä ja pitävät yllä hyvää työfiilistä.

Julkisessa tilassa materiaaleilta, kalusteilta ja tekstiileiltä vaaditaan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Julkisen tilan toimintoihin ja mitoituksiin on myös olemassa sääntöjä ja määräyksiä, jotka suunnittelija osaa ottaa huomioon. Perusteellisella suunnitelmalla vältytään virhehankinnoilta ja toimimattomuudelta ja tilan käyttö on helppoa.

3D VISUALISOINTI

Voi olla hankala hahmottaa miltä kokonaisuus tulee näyttämään valituilla pintamateriaaleilla ja kalusteilla. 3D-havainnekuvista saat käsityksen esimerkiksi remontin alla olevan kylpyhuoneen tulevasta ilmeestä. Visualisointeihin on myös helpompi vaihtaa materiaaleja tai kalustejärjestystä kuin oikeaan tilaan. Siksi 3D-visualisointi on järkevä tapa lähestyä suunniteltavaa tilaa ennen lopullisten päätösten tekoa.